5 tipp a pattanások és pattanások ellen

A pattanások „tízévesen” és felnőttkorban is gyötörhetnek. Mindkettő megoldható, de elsősorban rendszeres odafigyelést és egy kis türelmet igényel.

Tipp #1 – tisztítás

A tisztítás minden bőr ápolásában az alfa és az omega. Ez kétszeresen is igaz a problémásra. A bőr gyakran nagyon piszkos, ezért a bőr tisztítása kötelező. De légy óvatos, megfelelő tisztításnak kell lennie!

És hogyan kell megfelelően tisztítani a bőrt? A reggeli és esti takarításra ugyanazok a szabályok vonatkoznak. Csak ha sminkel, adjon hozzá sminklemosót a tisztítás előtt. A kétfázisú sminklemosó emulzió nagyszerű lesz.

Hogyan kell csinálni?

1. fázis – Tisztítsa meg a bőrt az Acnestop tisztító habbal . Használhatod zuhanyozás közben is. Előnye, hogy más aknés helyeken is használható - dekoltázs, váll vagy hát.

2. fázis – Tisztítsa meg a bőrt Aknestop gyógynövényes tonikkal . Zsálya-, boróka- és teafaolaj kivonatokat tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a pattanások megjelenését. Ezenkívül a bőr tonik hidratálja.


2. tipp – Nincs víz a bőrön

Próbáld meg elkerülni a vizet. Miért? A víz zsírtalanítja a bőrt és eltávolítja a bőr védőrétegét. Ezért zuhanyozás után egy ideig száraz bőr benyomása lehet. Ismered a cselekvés és a reakció törvényét? Ez egy kiváló példa. Ha vízzel zsírtalanítod a bőröd, ellenkezőleg, még jobban kezd zsírosodni, mert megvédi magát a kiszáradástól. Az eredmény nem csak zsírosabb bőr, hanem több pattanás, mitesszer és gyulladásos góc is. Egyetlen kivétel van, mégpedig az, ha a terméken fel van tüntetve, hogy vízzel le kell mosni.

3. tipp – Tisztíts belülről is, ideális esetben teával

A takarítás fontosságáról már írtunk. De tanácsos belső tisztítást is hozzáadni a Lymphodren teával. Választhat poros vagy laza változatban. A tea finom ízű. Csak óvatosan – felhívjuk a figyelmet arra, hogy a bőr egy ideig rosszabbodhat. Miért? A bőr a szervezet egyik tisztító szerve, a szennyeződések a bőrön keresztül ürülnek ki a szervezetből. Azonban kitartás, igya tovább a teát, és bőre rövid időn belül sokat javul.

4. tipp – Használja a megfelelő krémet az akne típusának megfelelően

Ha egy tinédzser aknéval küzd, akkor ez a probléma általában széles körben elterjedt és kiterjedt problémákkal jár. Ilyen esetekben a fitoszfingozinnal és írisszel ellátott krém az ideális választás. Ha már nincsenek aknéi, és időnként mégis megjelennek a pattanások, akkor a probléma gyakran a stresszhez, a hormonális változásokhoz vagy az alváshiányhoz kapcsolódik. Ilyenkor remek választás a kender korrekciós krém problémás bőrre . Tiszteletben tartja azt a tényt is, hogy a bőrnek már szüksége van bizonyos mennyiségű táplálásra és hidratálásra.

5. tipp – Extra segítők – a táskájában és a fürdőszobában


Milyen extra fog jól jönni? Az Anti-acne roll-on stick nagyszerű segítő. Amint úgy érzi, hogy új pattanás jelenik meg, azonnal alkalmazza, és a pattanás fel sem tűnik. Vagy fordítva, ha sikerült ásni egyet (amit tényleg nem szabadna, de előfordul), akkor dörzsölje be a foltot, a pattanás összezsugorodik és fokozatosan kiszárad és eltűnik.


További segítség, ami jól jöhet a Peeling Mask , amely kitisztítja az eltömődött pórusokat, vagy a Blackhead Mask .Sok sikert és ne felejtsd el, hogy a kitartás a fontos!

Az észrevételei és ajánlásai

Ehhez a cikkhez nem adtak hozzá értékelést

Termékek betöltése
© 2014–2023 GRIZLY.cz - Minden jog fenntartva | Cookie-szabályzat
Létrehozta

Új vagyok itt

A PRÉMIUM tagsággal a következőket kapja:

Ikonka visačky

Kedvezőbb árak

Kiválasztott top termékeknél

Ikonka náklaďáku

Ingyenes szállítás

Már 15 990 Ft felett

Ikonka dárku

VIP előnyök

100% elégedettségi garancia

Szeretnék PRÉMIUM lenni
Megszolítás

 

 

Személyes adatait azért dolgozzuk fel, hogy szolgáltatásainkat az Ön egyéni igényeihez igazítsuk. Elsősorban elektronikus marketingcsatornákat használunk, ahol elemezzük az adatokat és értékeljük a vonatkozó eredményeket. Az adatokat elemzés céljából harmadik feleknek is átadjuk ( pl. IBM, Stormware, Acomware, Seznam, Google, Netstep). Ezek marketing és elemző ügynökségek. A személyes adatokat az adatok megadásától számított 36 hónapig kezelhetjük. A hozzájárulás önkéntes, és Önnek joga van a személyes adatok helyesbítéséhez és törléséhez, valamint ahhoz, hogy vállalatunk ellenőrizze ezeket az adatokat.

z A "Fiók létrehozása" gombra kattintva elfogadja a következőket Adatvédelmi irányelvek a se Felhasználási feltételek.
A Google reCaptcha által védett | Adatvédelmi irányelvek | Felhasználási feltételek