Mango hét itt van! - Mango Exclusive 3990 Ft-ért és INGYENES SZÁLLÍTÁS a GLS-sel!
Saláta quinoával, málnával és kecskesajttal
És kész is van:
Először alaposan öblítse le a quinoát forrásban lévő víz alatt. Ezután tegyük át egy serpenyőbe 500 ml vízzel, és főzzük körülbelül 15 percig. Ennyi idő elteltével ne maradjon víz az edényben. Hagyja kihűlni a megfőtt quinoát, és tegye át egy tálba.
A zöldségeket apró kockákra vágjuk. Tegyük egy tálba főtt quinoával, és adjunk hozzá 1 egész avokádót, meghámozva és felkockázva. Óvatosan adjunk hozzá 100 g málnát és 40 g kecskesajtot. Óvatosan keverjük össze, hogy a málna ne nagyon ráncosodjon. Csak azt szeretnénk, hogy ízt és gyümölcslevet adjanak a salátánknak.
Az öntet hozzávalóit egy kis tálban összekeverjük. Mindent összekeverünk és fűszerezzük.
Az elkészített öntetet a quinoára és a zöldségekre öntjük, összekeverjük, és egy kicsit pihentetjük. Közben vághatjuk a második avokádót, amit ezúttal félbevágunk, eltávolítjuk a bőrét és szeletekre vágjuk.
A leöblített salátakeverékből 2 maréknyit teszünk a tányérokra, majd a tetejére tesszük a quinoát és a zöldségeket. A tetejére mindig tegyen egy fél avokádót, a többi friss málnát és a kecskesajtot. Végül óvatosan öntsünk rá egy teáskanál balzsamecet, és szórjuk meg szezámmaggal és lenmaggal.
Bára elkészítette nekünk a receptet http://www.zpekacku.cz/