Ingyenes kiszállítás a Packetával minden 10.000 Ft feletti rendelés esetén
Fagylalt kesudióval
Az őszi idő kellemes sétákra csábít bennünket a színes őszben, a nap még kicsit melegít, de jön a hidegebb szél és szeretnénk pulóverben, melegebb kabátban, sapkában bújni. A nyár visszavonhatatlanul integet felénk. Ez azonban nem akadályozza meg, hogy otthon is készítsen valami édeset, egészségeset, még ha hideg vagy fagyos is. Ne aggódj, megcsináljuk. Ez egy olyan fagylalt, ahol a kesudióé a főszerep, egy fagyasztott gyümölcs, ami biztosan van a fagyasztóban a nyári készletekből :-)
Készítmény:
- Először áztasd be a kesudiót hideg vízbe, lehetőleg egy éjszakára vagy legalább 4 órára.
- Készítsen egy turmixgépet, amely összekeveri a diót és a fagyasztott gyümölcsöt. Ebben a receptben fagyasztott jeseníki áfonyát használnak.
- A következő lépések nagyon egyszerűek, csepegtessük le a kesudiót, és turmixoljuk össze fagyasztott gyümölccsel, mézzel és egy kis kókuszkrémmel vagy tejjel.
- A fagylalttal azonnal tálalhatod a lelkes édesszájúakat, akiket biztosan nem csak az íze, hanem a bordó őszi színe is elbűvöl majd .
- Tálaljuk tálakba vagy tányérra öntőforma segítségével (a kép szerint). Itt jön képbe képzelőereje és dekorációs kreativitása.
Gyönyörű színes ősz és jó íz.
A receptet készítette:
Marcela PíchalováA GRIZLY.cz termékspecialistája, aki szeret főzni és a külföldi ízeket cseh klasszikusokkal kombinálni. Szeret kísérletezni dióval vagy magvakkal, és gyakran főz és süt gluténmentesen különböző módokon. Gyönyörű ősz és jó íz.