Dió akció! 10% kedvezmény minden diófélére. Kedvezménykód: DIOFELEK10
GRIZLY Háromféle retek keveréke Bio magvak csíráztatásra 250 g
GRIZLY Háromféle retek keveréke A csíráztatásra szánt bio magvak enyhén fűszeres kombinációja tele van C-vitaminnal, enzimekkel és antioxidánsokkal.
GLS - Csomagpont | 1 250 Ft |
---|---|
Packeta | 1 050 Ft |
GLS - házhoz szállítás | 1 500 Ft |
Házhoz szállítás | 1 290 Ft |
Magyar Posta | 1 300 Ft |
Utánvét | 750 Ft |
hűséges ügyfelek számára
GRIZLY Háromféle retek keveréke Bio magvak csíráztatásra 250 g
- Adminisztratív besorolás: csírázásra szánt vetőmagok;
- Összetevők: fehér retek*, vörös retek*, kínai rózsa*;
- *CZ-BIO-003 biogazdálkodásból származó termék;
- Származási ország: Olaszország;
- Tárolás: Sötét, hűvös és száraz helyen tároljuk.
- Csomagolás: Újrazárható PP csomagolás vagy vákuumcsomagolás PP csomagolásban (a szállítás során előfordulhat a kicsomagolás, ami nem befolyásolja a minőséget).
Jellemzők és előnyök: A háromféle csírázó retek magkeveréke tápláló és melegítő kombináció, amely kiegyensúlyozott arányban biztosít a szervezet számára fehérjét, enzimeket, antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat.
A fehér retekcsíra C-vitaminban és nyomelemekben gazdag. Jótékonyan hatnak a szervezet természetes védekezőképességére, és enyhén fűszeres ízt is adnak a keveréknek. A vörös retekcsíra különösen gazdag A-, B1-, B2- és C-vitaminban, valamint ásványi anyagokban, különösen vasban, káliumban, magnéziumban, foszforban és nátriumban. A kínai rózsás retekcsíra jótékonyan hat a bélrendszerre, és rendkívül gazdag C-vitaminban.
A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi a címke viselését. Bio minőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.
A csírázás hatására a magokban olyan enzimek aktiválódnak, amelyek könnyen emészthetővé teszik őket. Ezenkívül a csírázási folyamat során a magokban megnő az esszenciális aminosavak mennyisége, valamint a vitamin- és ásványianyag-tartalom a sokszorosára emelkedik.
Felhasználás: A csíráztatott retekmag salátákhoz, tésztákhoz, hűtött levesekhez adható, kenyérre kenhető vagy zöldségturmixokban használható.
Elkészítési útmutató: Áztassa a magokat 8-12 órán át (lehetőleg szűrt, klórmentes) vízben. Hagyja a magokat 5-6 napig csírázni a csíráztatóedényben. A csírázás alatt naponta 2-3 alkalommal öblítse le a magokat. A fogyasztásra kész, teljesen kicsírázott magok mérete 2,5-5 cm. A teljes folyamat ideális hőmérséklete 20 °C.
- CALBUCO, s.r.o. Varšavská 715/36, Praha,
- IČO: 04084357
- DIČ: CZ04084357
A legnagyobb gondossággal ügyelünk arra, hogy a termékinformációk pontosak legyenek. Az élelmiszer-előállítási szabályokat és előírásokat azonban folyamatosan frissítünk, és a megadott összetétel, tápanyagtartalom, allergéntartalom vagy diétás információk változhatnak. Javasoljuk, hogy a termék használata előtt olvassa el a címkét.
ešte som nestihla použiť ale hodnotím aspoň balenie - neporušené, praktické
Klíčí dobře, chuťově lehce pikantní jak se od ředkviček očekává. Spokojenost
Zkouším